Fly Billund Miami

Book nu billige fly på Lufthansa

Se tilbud

Oplev USA’s bedste strande ved at booke dit fly fra Billund til Miami

Miami er blandt andet kendt for lækre strande og et pulserende natteliv. Miamis berømte gade, Ocean Drive, byder på en lang række af restauranter, barer og klubber. Der er dog også mange kulturelle oplevelser i Miami som eksempelvis Bass Museum of Art og Holocaust Memorial.

Jetset-atmosfære og skønne strande

Oplev den eksklusive og unikke jetset-atmosfære, der findes i Miami. Slap af på en af de lækre strande og nyd solen, eller tag på shopping i det berømte udendørs indkøbscenter, Lincoln Road. Her kan du købe alt, hvad hjertet begærer. Der er butikker i alle prisklasser, lækre restauranter og hyggelige barer. South Beach i Miami, især i området omkring Ocean Drive, er desuden kendt for Art Deco arkitektur, hvor bygningerne er pastelfarvede om dagen og badet i neonlys om natten, hvilket er med til at give South Beach den luksuriøse jetset-atmosfære. Du kan også se byen fra vandet på et sightseeing cruise eller gå på opdagelse i forskellige parker og museer.

Natur og kultur i Miami og Key West

Der er dog meget mere end bare fest og farver i Miami. Der er også et rigt dyre- og planteliv, og du kan for eksempel komme på bådtur i Miamis tropiske vådområder og se forskellige krybdyr som alligatorer. Hvis du har mod på det, kan du endda prøve at holde en babyaligator. Du kan også tage en tur til Key West, som er en ø syd for Miami. Øen er rig på historie og kultur og her er stemningen mere afslappet og tilbagelænet. Der er dog stadig mange forskellige aktiviteter for alle aldre, som for eksempel at se koralrevet enten i en glasbundsbåd eller på snorkeltur, eller prøv parasailing, hvor du får en fantastisk udsigt over vandet og øen.

I dag
27°C / 22°C
Mandag
28°C / 22°C
Tirsdag
25°C / 22°C
Onsdag
25°C / 20°C