Fly Billund Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa

Glitter og Glamour i Los Angeles: Book dit fly fra Billund til Los Angeles

Los Angeles er kendt for mange ting, især filmindustrien. Besøg eksempelvis Universal Studios som både er en forlystelsespark og et filmstudie. Se de imponerende filmkulisser fra film som Jurassic Park, Transfomers og King Kong, og slå dig løs i Hollywood-filmenes egne forlystelser.

Legendariske spillesteder og strande ud til Stillehavet

På Sunset Boulevard, på den del der kaldes ”the Sunset Strip”, findes nogle af de legendariske spillesteder, som blandt andet har været med til at gøre bands som Guns N’ Roses, the Doors og Van Halen berømte helt tilbage fra 60’erne og op gennem 70’erne og 80’erne. Venice Beach er endnu et af Los Angeles’ kendetegn og er abosulut et besøg værd. Her er gøglere, hippier, kunstnere, bodybuildere og folk på rulleskøjter. Der er altid en masse kunstnere, der optræder, og der er altid folk i gang med den daglige træning på Muscle Beach, som er et udendørs træningscenter på stranden. I Santa Monica findes den hyggelige mole med forlyster og restauranter samt shopping på 3rd Street Promenade.

Stjernernes by

Derudover bør du besøge Hollywood og Beverly Hills. Du kan blandt andet se den berømte ”Walk of Fame”, forsøge at spotte en kendt eller to, enten i form af lookalikes eller de rigtige stjerner. Du kan endda få et kort over, hvor de forskellige berømtheder bor. Derudover bør du se Dolby Theatre, tidligere Kodak Theater, hvor Oscar-uddelingen foregår. Der er desuden mulighed for luksusshopping på Rodeo Drive, eller du kan nøjes med at nyde den særlige stemning på den berømte gade. En anden oplevelse du ikke må gå glip af i Los Angeles er Disneyland. Tag familien med og hils på Mickey, Minnie og alle de andre disneyfigurer og -prinsesser, og prøv de mange sjove forlysteslser.

I dag
16°C / 11°C
Søndag
17°C / 11°C
Mandag
19°C / 13°C
Tirsdag
21°C / 13°C