Flyrejse til USA

Book nu billige fly på Lufthansa

Aalborg
New York
fra 3.371 DKK*
Se tilbud
Flere flybilletter til USA

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Book dit fly til USA og oplev det fantastiske land

USA er mulighedernes land og her er oplevelser for alle, hvad end du er til storbyferie, naturoplevelser eller afslapning på stranden. Du kan køre tværs gennem landet på den berømte Route 66, hvor du kan opleve nogle af de mest imponerende nationalparker og storbyer i verden.

Østkystens mange storbyer

USA er et kæmpe land med enormt mange spændende seværdigheder. På Østkysten er New York klart en af de byer, du bør besøge. Times Square, Empire State Building og Frihedsgudinden er bare et par af de seværdigheder, du kan opleve i New York. Washington DC er USA’s hovedsted, og her finder du også Det Hvide Hus, hvor præsidenten bor. Boston, Philadelphia og Chicago er også et besøg værd, hvis du er i det østlige USA. Længere nordpå findes det imponerende Niagara Falls, der ligger lige på grænsen mellem USA og Canada. Længere vestpå ligger Wyoming og nationalparken Yellowstone National Park, som byder på både bjerge, søer, vandfald, dale, floder og naturligvis et rigt dyreliv. I det sydlige USA finder du blandt andet Miami, Orlando og New Orleans, som alle er et besøgværdigt.

Et af verdens syv vidundere

På vestkysten bør du opleve San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Dette er alle storbyer med mange seværdigheder og interessante oplevelser. Los Angeles er bedst kendt for Hollywood, Las Vegas for de mange casinoer og San Francisco for den liberale kultur og Golden Gate Bridge. I staten Arizona finder du desuden et af verdens syv vidundere, Grand Canyon. Denne ernorme dal er storslået og imponerende, og den er desuden en oplagt seværdighed at besøge, hvis du er på roadtrip på Route 66. I Californien ligger Yosemite National Park, som blandt andet er berømt for at have nogle af verdens ældste og højeste træer.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til USA med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til USA billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!