Fly Verona

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Verona
fra 1.244 DKK*
Se tilbud

Billig flybillet til Verona (VRN) med Lufthansa

Verona (VRN) i Norditalien er et henrivende rejsemål. Hos Lufthansa kan du flyve super billigt til denne smukke by, som er kendt for især at være byen, hvor Romeo og Julie levede, elskede og døde. Oplev en af Veronas flotte operaer og nyd synet af den kønne by, ikke blot i dagtimerne, men også ved aftentid. Nyd en weekend eller en ferie i Verona og påbegynd rejsen med en tur i luften med Lufthansa. Gå ikke glip af de billige priser Lufthansa tilbyder og gå ikke glip af Verona, book nu og skyd en fantastisk oplevelse i gang.

I dag
12°C / C
Søndag
11°C / C
Mandag
14°C / C
Tirsdag
15°C / C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 935 DKK*
Palma de Mallorca

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 982 DKK*
Barcelona

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 1.035 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Verona med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Verona billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!