Fly Singapore

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Singapore
fra 4.415 DKK*

Fly til Singapore (SIN) - Billigt med Lufthansa

Den gyldne by, Singapore (SIN) er en af de mange af Lufthansas destinationer med utrolig billige priser på flybilletter. Byen er kendt for især glas og stål, men har også skyskabere og er hjemsted for verdens største havn. Shoppingmulighederne er store, når du flyver med Lufthansa til Singapore. Orchard Road er en af landets førende shoppingcentre, hvor du kan shoppe mærkevarer. Du kan udforske kulturen ved at besøge the Empress Place, hvor det asiatiske civilisationsmuseum har hjemme. Du kan på din rejse til Singapore med Lufthansa nyde en ganske særlig lokal kop kaffe. Spild ikke tiden. Book din billet hos Lufthansa nu.

I dag
29°C / 26°C
Mandag
30°C / 26°C
Tirsdag
30°C / 26°C
Onsdag
30°C / 26°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til Singapore med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Singapore billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!