Fly São Paulo

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - São Paulo
fra 6.573 DKK*
Se tilbud

Flyv til São Paulo (SAO) med Lufthansa direkte

Fly til São Paulo (SAO). Billige rejser til Brasiliens mest kosmopoliske by, São Paulo er noget, du kan finde hos Lufthansa. Hvis du leder efter noget nyt og spændende er denne by en oplagt mulighed for dig. São Paulo er hot spot med berømte restauranter og natklubber. Sambamusikken stiger op fra de travle gader. Ibirapuera Park, Ibirapuera Auditoriumon og Oca Dome er steder, der er vært for arrangementer, messer og festivaler flere gange om året. Der kan man danse hele natten. Bestil en legendarisk rejse til São Paulo hos Lufthansa nu.

I dag
34°C / 25°C
Onsdag
34°C / 25°C
Torsdag
29°C / 22°C
Fredag
26°C / 21°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til São Paulo med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til São Paulo billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!