Fly Rom

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Rom
fra 804 DKK*
Se tilbud

Lufthansa har mange flyafgange til Rom (ROM).

Fly til Rom (ROM). Rom er hovedstaden i Italien, samt det mest populære rejsemål i den sydlige del af landet. Man har både de historiske monumenter fra romertiden, såvel som vatikanet, paven og de dertilhørende kulturoplevelser at byde på. At Rom samtidig har en behagelig temperatur året rundt, gør at den for mange danskere er et sted man må besøge mindst en gang i livet. Lufthansa har altid mange afgange til Rom, hvor du kan finde de billigste flybilletter til Rom direkte her på siden - du har endda mulighed for at bestille din tur til Rom med det samme, igen lige her på hjemmesiden.

I dag
26°C / 20°C
Torsdag
30°C / 20°C
Fredag
31°C / 18°C
Lørdag
30°C / 20°C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 903 DKK*
Nice

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 906 DKK*
Bologna

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 922 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Rom med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Rom billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!