Fly Prag

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Prag
fra 1.036 DKK*
Se tilbud

Fly Prag (PRG) - Rejs til den gyldne by

Prag (PRG) er en fantastisk smuk og indtagende by. Det Dansende Hus af den amerikanske stjernearkitekt Frank Gehry er en af de mest markante bygninger i Prag. Blandt Prags mange berømte bygninger finder du også en del, der er bygget i den utroligt smukke jugendstil. Kan du lide klassisk musik? Så er foråret det helt rigtige tidspunkt at besøge Prag på, i månederne maj og juni finder en musikfestival sted og er en enestående mulighed for at opleve adskillige af de store verdensnavne indenfor klassisk musik. Flyv til Prag (PRG) med Lufthansa, vi har masser af direkte flyafgange til Tjekkiets hovedstad.

I dag
C / -5°C
Onsdag
C / -2°C
Torsdag
C / -3°C
Fredag
C / -3°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Prag med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Prag billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!