Fly Paris

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund
Paris
fra 952 DKK*
Se tilbud

Fly Paris (PAR), billige billetter hos Lufthansa

Paris er hjerternes by og har omkring 30 millioner udenlandske besøgende hver år. Dette tal gør Paris (PAR) til verdens mest polulære turistdestination, hvilket blot er en af grundene til, at du skal gå ind på Lufthansas hjemmeside og booke et fly til Paris. Vi har ladet priserne synke helt til bunds, hvilket giver dig mulighed for at rejse til blandt andet Paris med os for ingen penge. En anden grund til at besøge Paris er byens adskillige varetegn og attraktioner, Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur-basilikaen, Panthéon, Louvre og ikke mindst Disneyland Paris.

I dag
26°C / 17°C
Tirsdag
24°C / 14°C
Onsdag
23°C / 13°C
Torsdag
21°C / 13°C

Udforsk Sydeuropa

Rom

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 800 DKK*
Nice

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 902 DKK*
Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 903 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Paris med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Paris billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!