Fly Palma de Mallorca

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Palma de Mallorca
fra 1.012 DKK*
Se tilbud

Billig flybillet til Palma de Mallorca (PMI) hos Lufthansa

Fly til Palma de Mallorca (PMI). Byen Palma på den sydspanske ø Mallorca kan du nu flyve billigt til med Lufthansa. Udnyt vores fantastiske tilbud på flybilletter og lad oplevelserne komme strømmende imod dig fra alle vinde. Tag på ferie til Palma de Mallorca, som er en af de mest populære destinationer i Europa. Palma er kendt for sine smukke strande og sin hede atmosfære, samt middelhavsklima. En ægte solferie er der mulighed for i Palma de Mallorca, som ikke vil svigte dig på nogen måde. Gå ikke glip af muligheden for at udforske Palma. Book din rejse hos Lufthansa i dag og nyd den behagelige flyvning, som vi garanterer dig, du vil få med os.

I dag
15°C / C
Torsdag
15°C / 11°C
Fredag
13°C / 10°C
Lørdag
14°C / 10°C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 956 DKK*
Barcelona

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 1.051 DKK*
Paris

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 1.081 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Palma de Mallorca med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Palma de Mallorca billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!