Fly Nice

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Nice
fra 902 DKK*
Se tilbud

Flyv til Nice (NCE) med Lufthansas billige flybilletter

Fly til Nice (NCE). Nice er et yndet feriemål for mange danskere. Derfor er det også vigtigt for os hos Lufthansa at være dit foretrukne valg når du flyver til Nice. Ved den franske kyst er Nice en af perlerne, hvorfor det også er forståeligt at så mange danskere vælger Nice som feriedestination. Cafelivet samt de mange hyggelige kroge i byen er indbydende året rundt. Når du skal til Nice, vil du med fordel kunne benytte Lufthansa. Vi har ikke alene billige flybilletter til Nice, og du kan også bestille online - du booker din billet og skal derefter bare møde op i lufthavnen. Du får med sikkerhed en behagelig flyrejse, når du rejser med Lufthansa.

I dag
23°C / 17°C
Søndag
22°C / 17°C
Mandag
19°C / 15°C
Tirsdag
20°C / 14°C

Udforsk Sydeuropa

Rom

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 800 DKK*
Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 903 DKK*
Palma de Mallorca

fra Billund

Round-trip

Economy

fra 938 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Nice med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Nice billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!