Fly New York

Book nu billige fly på Lufthansa

Aalborg
New York
fra 2.736 DKK*
Se tilbud

Bestil fly til New York og oplev The Big Apple

New York er en af USA’s mest ikoniske byer. Frihedsgudinden er blevet et symbol på USA, Broadway er kendt over hele verden, og på Times Square vrimler det med mennesker. Der er meget at se og opleve i USA’s største by, og du kommer aldrig til at kede dig i byen, der aldrig sover.

Travle Times Square og idylliske Central Park

New York er en imponerende by, som er fuld af liv. Se Manhattans imponerende skyline fra en bådtur på Hudson River eller fra toppen af Rockefeller Center. Tag på Times Square og oplev travlheden og de mange enorme neonskilte lyse op. Her finder du gadekunstnere og turister i massevis og herfra er ikke langt til Broadway. På Broadway finder du teater og musicals i verdensklasse, og hvis du har mulighed for det, bør du se en af de mange forestillinger. Hvis du trænger til et afbræk fra den travle storby, så tag i Central Park. Her er roligt og idyllisk, og om sommeren perfekt til en picnic, eller en tur på skøjtebanen om vinteren.

New Yorks mange vartegn

En anden af New Yorks imponerende kendetegn er Brooklyn Bridge. Gå en tur over broen og nyd den skønne udsigt. New York har desuden stor betydning både politisk og finansielt Her finder du blandt andet FNs hovedkvarter, som er en af de mest betydningsfulde, politiske organisationer samt Wall Street, som er et af verdens vigtigste finanscentre. Derudover bør du se Empire State Building, Frihedsgudinden og Ground Zero, mindesmærket for 9/11. På 5th Avenue finder du Museum Mile, hvor blandt andet The Metropolitan Museum of Art befinder sig. Her finder du kunst og udstillinger for enhver smag, og skulle du blive træt af museer, så byder 5th Avenue på shopping i verdensklasse.

I dag
28°C / 20°C
Mandag
28°C / 18°C
Tirsdag
20°C / 18°C
Onsdag
25°C / 17°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til New York med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til New York billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!