Fly Napoli

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund - Napoli
fra 1.247 DKK*
Se tilbud

Oplev det charmerende Syditalien: Book dit fly til Napoli

Napoli ligger i Syditalien, og byen har gennem århundreder været et hotspot for kultur, kunst og arkitektur i Italien. Her finder du mange smukke kirker, slotte og andre bygningsværker, der alle bærer præg af forskellige tidsperioder. Tempoet er roligt, og det historiske centrum er smukt.

Margherita pizzaens oprindelsesby

I Napoli skal du blandt andet besøge Castel Nouvo, som er byens imponerende gamle fort og nu et museeum samt Napolis domkirke Doumo og Palazzo Reala, som er det tidligere kongepalads, og i dag også omdannet til museum. Det er desuden også i Napoli, at Margherita pizzaen er opfundet – og et besøg i Napoli er ikke fuldendt, uden du har smagt en Pizza Margherita. Napoli har desuden en hyggelig havnefront med flere mindre strandstykker, hvorfra man kan nyde solen eller udforske den hyggelige havn.

Velbevaret romerby og smukke kyststrækninger

Napoli ligger desuden lige op ad den berømte og berygtede vulkan, Vesuv. Her har du mulighed for at vandre til toppen, og du kan endda komme helt tæt på den aktive vulkan. Fra toppen er der en imponerende udsigt ud over Napoli og havet. Vesuv har haft flere voldsomme udbrud i tidens løb. Ruinerne fra et af dem kan stadig opleves i Pompeji. Den romerske by er utrolig velbevaret, og her får man et godt indblik i livet under romertiden. I den romerske by kan man opleve både et stort amfiteater samt alt lige fra helt små huse med et enkelt rum til rigmandsvillaer og templer. Amalfikysten er desuden en oplevelse, man ikke bør undgå, når man er i området. Kysten er udråbt til et af de smukkeste steder i verden, og her ligger den ene charmerende, autentiske by efter den anden. Husene er bygget op ad de stejle bjergsider, og udsigten er imponerende.

I dag
11°C / 11°C
Mandag
11°C / C
Tirsdag
11°C / C
Onsdag
11°C / C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 946 DKK*
Palma de Mallorca

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 989 DKK*
Barcelona

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 1.043 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Napoli med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Napoli billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!