Fly München

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
München
fra 917 DKK*
Se tilbud

Lederhosen, Øl og Oktoberfest: Bestil dit fly til München med Lufthansa i dag

München er kendt for øl, Oktoberfest og fodbold. Oktoberfesten er en årlig begivenhed, som varer en måned. Her synges schlager, danses på bordene og drikkes øl i litervis. Dresscoden er Dirndl for kvinderne, og Lederhosen for mændende. Her er fest og glade dage fra start til slut.

Münchens største knudepunkt

München har dog mere at byde på end bare Oktoberfest. I hjertet af München finder du Marienplatz, som er et af Münchens største knudepunkter. Her er der ikke langt til hverken shopping eller seværdigheder. På pladsen ligger blandt andet Neue Rathaus, Münchens nye rådhus, som er kendt for dets klokkespil, men også for at være stedet, hvor fodboldholdet FC Bayern München fejrer deres store sejre. Der er desuden mulighed for at komme op i toppen af tårnet og se udsigten ud over München, og i kælderen ligger der en restaurant. Bag rådhuset ligger haven Marienhof, og ikke langt derfra finder du Frauenkirche, som er endnu et af byens vartegn, og desuden har den de højeste tårne i byens centrum.

Surfing og Biergarten i Englischer Garten

Englischer Garten er byens største og mest kendte park. Parken ligger i gåafstand fra centrum, og her kan du besøge Chinesischer Turm, der på trods af navnet er en meget kendt Biergarten i München. I parken er der endda mulighed for at surfe på floden Eisbach, der går igennem parken, og der bliver endda ind i mellem afholdt konkurrencer. Det anbefales dog, at det kun er erfarne surfere, der kaster sig ud i flodsurfing. Hofbräuhaus er et af Münchens ældste bryggerier, og her kan du blive lidt klogere på ølkulturen, som har haft enorm betydning for byen. Du kan desuden spise traditionel bayerisk mad, mens der bliver spillet folkemusik for fuld udblæsning.

I dag
22°C / 12°C
Mandag
13°C / C
Tirsdag
13°C / C
Onsdag
14°C / C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til München med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til München billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!