Fly Mexico City

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund - Mexico City
fra 5.923 DKK*

Fly til Mexico City (MEX) sammen med Lufthansa

Mexicos hovedstand, Mexico City (MEX) er svarende til Washington D.C. I USA. Mexico City har et af de højeste indbyggertal i hele verden, som er anslået til hele 22 milioner. Naturen i Mexico City er interessant og klart et syn værdigt. Byen danner en art ellipse, den er omsluttet af bjerge og er placeret ovenpå en tidligere søbund. Alt dette er værd at opleve og det kan du gøre med Lufthansa. Vi tilbyder billige flybilletter til ikke kun denne destination, men til mange destinationer over hele verden. Book din rejse online i dag.

I dag
23°C / 15°C
Tirsdag
22°C / 15°C
Onsdag
21°C / 14°C
Torsdag
26°C / 10°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Mexico City med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Mexico City billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!