Fly Marseille

Book nu billige fly på Lufthansa

Fly til Marseille (MRS) - Spar penge med Lufthansa

Går du og trænger til en ferie eller måske bare en forlænget weekend? Så book et fly hos Lufthansa og flyv eksempelvis til Marseille (MRS). Marseille er Frankrigs næststørste by og er blot en af Lufthansas mange destinationer. Flyv til Marseille med Lufthansa og du vil få en dejlig ferie og nogle uforglemmelige oplevelser i denne by, der er placeret i den nordøstlige del af Løvebugten. Hos Lufthansa kan du rejse billigt og sikkert og vores flypersonale vil gøre alt, hvad de kan for at give dig en fantastisk rejse.

I dag
C / C
Onsdag
C / C
Torsdag
10°C / C
Fredag
11°C / C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Marseille med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Marseille billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!