Fly Malta

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Malta
fra 1.385 DKK*

Billige flybilletter til Malta (MLA)

Det lille ørige i Middelhavet ved navn Malta (MLA) kan du besøge ganske billigt, hvis du blot bestiller din flyrejse hos Lufthansa. Malta er faktisk kun halvt så stor som Bornholm, hvilket gør Malta til et af verdens tættest befolkede lande, men hvilket bestemt ikke gør det mindre fascinerende. Det nationale sprog er maltesisk, men det officielle sprog er engelsk. Malta er et klart turistmål og turisme er også en vigtig brik i forhold til øens økonomi og vækst. Flyv til Malta med Lufthansa og oplev blandt andet øens subtropiske klima og det smukke koralhav.

I dag
15°C / 10°C
Fredag
16°C / 11°C
Lørdag
17°C / 11°C
Søndag
16°C / 13°C

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Malta med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Malta billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!