Fly Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa

Aalborg
Los Angeles
fra 3.528 DKK*
Se tilbud

Flyv til Los Angeles (LAX) billigt, med Lufthansa

Drømmer du om en dag at komme til Los Angeles (LAX) og opleve stjernernes by? LA er en af de mange destinationer, du kan flyve til med Lufthansa. Book din rejse online nu og kom hurtigst muligt ned og gå en såkaldt ''Walk of Fame'' i Hollywood eller bare gå en tur ved Venice Beach, hvor du kan opleve artister, håndlæsere og mavedanserinder. Besøg Santa Monica og den store forlystelsespark, spis på skønne restauranter og shop i en af de mange tusinder butikker. Flyv med Lufthansa til LA og udforsk Beverly Hills, Bell Air, Malibu og Universal Studios. Los Angeles har noget for enhver smag.

I dag
29°C / 23°C
Mandag
28°C / 23°C
Tirsdag
29°C / 22°C
Onsdag
29°C / 22°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Los Angeles med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Los Angeles billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!