Fly London

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
London
fra 1.542 DKK*
Se tilbud

Billige flybilletter til London (LON)

Der findes utallige grunde til at booke et fly til London (LOS) hos Lufthansa. Den engelske hovedstad har en hel masse at byde på. Sejltur på Themsen, udflugt til Thames Valley, shopping på fantastiske Oxford Street, musik, sang og dans og musicals på et af byens henrivende teatre, en tur i pariserhjulet, London Eye eller en spadseretur på den store og berømte bro, Milenium Bridge. Kun fantastien sætter grænser, når du flyver med Lufthansa til London. Book din rejse hos Lufthansa online nu og lad rejsen begynde.

I dag
22°C / 13°C
Mandag
17°C / C
Tirsdag
12°C / 11°C
Onsdag
17°C / C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til London med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til London billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!