Fly København

Book nu billige fly på Lufthansa

Se tilbud

Danmarks dejlige hovedstad: Book dit fly til København

Man skal ikke altid rejse langt for at få de bedste oplevelser. København er op til flere gange blevet udråbt til en af de bedste byer at leve i, og det er samtidig Danmarks knudepunkt for politik, finans og kultur. Her findes oplevelser og seværdigheder for enhver smag.

Tivoli, Borgen og Børsen

En af Københavns største turistattraktioner er uden tvivl Tivoli. Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker og ligger i centrum af København. Her er forlystelser og oplevelser for hele familien, og Tivoli er især kendt for sin smukke juleudsmykning med julelys og hyggelige julemarkeder. Ikke langt fra Tivoli ligger Nationalmuseet, hvor du kan se nogle af de vigtigste fund i Danmarkshistorien, som går tilbage til vikingetiden. Overfor ligger øen Slotsholmen, hvor Christiansborg ligger. Det er her Folketinget sidder, og her har du mulighed for at komme på rundvisning. Se blandt andet Dronningens imponerende tronsal, hvor hun har taget imod konger, præsidenter og ambassadører, eller se de kongelige stalde og de gamle ruiner under slottet. Det er også på Slotsholmen, du finder Børsen, som med det snoede spir er en af de mest markante og ældste bygninger i København.

København fra kanalerne og Den Kongelige Livgarde

Oplev København fra kanalerne og tag på havnerundfart. Her kommer du forbi nogle af Københavns vigtigste vartegn som Den Lille Havfrue samt Holmen - hjemstedet for det nye operahus. Der er mulighed for at hoppe af bådene, så du kan komme tættere på seværdighederne, hvis du for eksempel gerne vil have taget et billede med Den Lille Havfure. Besøg også Amalienborg Slot, et af de mest imponerende slotte i Danmark, og Dronningens bolig. Amalienborg er desuden kendt for Den Kongelige Livgarde, som står vagt ved slottet, hvor der hver dag er vagtskifte præcis klokken 12:00.

I dag
25°C / 18°C
Lørdag
21°C / 15°C
Søndag
20°C / 18°C
Mandag
20°C / 19°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til København med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til København billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!