Fly Kairo

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Kairo
fra 2.441 DKK*
Se tilbud

Flyv til Kairo (CAI) - Høj service hos Lufthansa

Triumferende er ikke blot navnet på Egyptens hovedstad, Kairo (CAI). Triumferende er også vores super lave priser på fly til diverse destinationer i hele verden. Kairo er kendt for at være en tilflytterby. Kairo lokker derfor mange mennesker til sig og hvorfor dog modstå fristelsen, når nu byen har så meget at byde på? Cairo er Afrikas folkerigeste by og byder på blandt andet Nilen, der forbinder de to øer, Gezira og Rosa, hvor der er attraktioner som parker, golfbaner, væddeløbsbaner og meget mere. Byens vartegn Kairotårnet er hjemsted for en roterende restaurant 187 meter over jorden. Oplev alt dette og meget mere. Book din rejse hos Lufthansa nu.

I dag
18°C / C
Søndag
22°C / 12°C
Mandag
22°C / 10°C
Tirsdag
23°C / 11°C

Udforsk Afrika

Marrakech

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 1.585 DKK*
Casablanca

fra Copenhagen, Round-trip

Economy Class

fra 1.628 DKK*
Algiers

fra Billund, Round-trip

Economy Class

fra 1.717 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Kairo med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Kairo billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!