Fly Johannesburg

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Johannesburg
fra 4.004 DKK*
Se tilbud

Book dit fly til Johannesburg og oplev Sydafrikas rige kultur og historie

Sydafrikas største by Johannesburg rummer både rig historie og kultur. Her kan du blandt andet få et indblik i livet under apartheid, enten på The Apartheid Museum eller besøg bydelen Soweto, som, på trods af apartheids ophør, stadig er en fattig bydel, men fuld af liv og optimisme.

Mandela, guldminer og de første mennesker

I Soweto boede Nelson Mandela, og hans hus er i dag blevet forvandlet til et lille museem, som er åbent for turister. Her finder du også Orland Towers, som er dekoreret med billeder af forskellige mennesker og hverdagsscenarier fra Soweto. Tårnene har en udkigsplatform med en helt fantastisk udsigt over Johannesburg, men samtidig er der også mulighed for bungee jumping for de mere modige. En anden vigtig del af Johannesburgs historie er guldminerne, og en af dem er endda lavet om til en forlystelsespark. Parken er bygget op omkring en rigtig mine fra det 19. århundrede, og der er både et museum, der viser livet som minearbejder samt forlystelser og rutsjebaner for hele familien. Lidt væk fra Johannesburg finder du Cradle of Humankind, hvor nogle af verdens ældste fossiler af menneskets forfædre er blevet fundet. Gå på opdagelse på det spændende museum og få indblik i, hvordan det moderne menneske er opstået.

Fra storby til den sydafrikanske savanne

Johannesburg er uden tvivl en pulserende og livlig storby med alt, hvad der hører til.Her er et rigt natteliv, massere af restaurenter, barer og museer samt en imponerende skyline. Byen fungerer dog blandt andet også som en gateway for transport til for eksempel Kruger National Park, hvor du kan komme på safari på den sydafrikanske savanne. Her er der mulighed for at opleve en masse forskellige vilde afrikanske dyr udelukkende på dyrenes præmisser.

I dag
26°C / 16°C
Søndag
20°C / 12°C
Mandag
22°C / 13°C
Tirsdag
21°C / 15°C

Udforsk Afrika

Marrakech

fra Billund

Round-trip

Economy

fra 1.505 DKK*
Algiers

fra Billund

Round-trip

Economy

fra 1.502 DKK*
Tunis

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 1.752 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til Johannesburg med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Johannesburg billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!