Fly Istanbul

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund
Istanbul
fra 1.183 DKK*
Se tilbud

Fly Istanbul (IST) - køb billige billetter

Fly Istanbul (IST)! Kom til dejligt varme Istanbul og nyd livet. Tyrkiets største by, Istanbul, ligger lige dér, hvor vest møder øst. I et kulturelt rigt land, som har flere hundrede års historie hugget ind i sine sten, finder man i dag en levende og moderne storby. Gå på opdagelse i byens mange spændende basarer, se den berømte Hagia Sophia eller den ligeså smukke Blå Moske, og afslut aftenen med at gå på den trendy Bar 360, hvor man får et unikt udsigtspunkt over hele Istanbul. Dette er bare et lille udvalg af Istanbuls mange spændende oplevelser, som bare venter på dig. Køb billetter i dag gennem Lufthansa og flyv til Istanbul! Flyv til Istanbul (IST).

I dag
25°C / 15°C
Fredag
25°C / 15°C
Lørdag
21°C / 14°C
Søndag
18°C / 14°C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 938 DKK*
Palma de Mallorca

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 978 DKK*
Barcelona

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 1.031 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Istanbul med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Istanbul billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!