Fly Hongkong

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Hongkong
fra 3.996 DKK*
Se tilbud

Book fly til Hongkong (HKG) online hos Lufthansa

Kunne du godt tænke dig at tage et lille smut forbi Hongkong (HKG) i den nærmeste tid? Lufthansa kan tage dig med på en flyvetur med selveste Hongkong som destination. Hongkong har en stor række attraktioner, som alle gæster og besøgende finder spændende. Blandt andet Giant Buddha på 34 meter delt ud på 268 trin, Disneyland, The Peak og Hongkong skyline, som er en rejse på 1200 meter, der inkluderer blandt andet en sporvogn. Hos Lufthansa er vores priser på flybilletter helt i bund og dette er din chance. Grib den.

I dag
20°C / 18°C
Fredag
21°C / 20°C
Lørdag
22°C / 21°C
Søndag
24°C / 21°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Hongkong med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Hongkong billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!