Fly Frankfurt

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Frankfurt
fra 1.090 DKK*
Se tilbud

Moderne by med rig historie: Bestil dit fly til Frankfurt

Frankfurt er mere end bare en af Europas største lufthavne. Byen er en af de vigtigste kultur- og finansbyer i verden. Frankfurt er blandt andet hjemsted for Den Europæiske Central Bank. Derudover har byen en lang tradition for udstillinger, og der arrangeres årligt internationale messer.

Skyskrabere og charmerende gammel bydel

Frankfurt er an af de få europæiske byer, som har skyskrabere. Samtidig har Frankfurt også en imponerende skyline, hvor du eksempelvis kan tage op iMain Tower og opleve udsigten over byen i 200 meters højde. Frankfurt er dog ikke bare en moderne storby med skyskrabere. Tag ind i det gamle centrum og se et af Tysklands smukkeste rådhuse, Römer. Denne smukke gotiske bygning er et af Frankfurts vartegn og har siden 1300-tallet været hjemsted for bystyret. På østsiden af rådhuset læner gamle bindningsværkshuse sig op ad bygningen. De er dog ikke så gamle, som de ser ud. Det er rekunstruktioner, fra da Frankfurt blev hårdt ramt under Anden Verdenskrig. På pladsen ved siden af Römer ligger Paulskirche, som er et andet vigtigt vartegn og et symbol for frihed og demokrati.

Kultur- og finansmekka

En af Tysklands vigtigste digtere og forfattere, Goethe, var fra Frankfurt, og hans tidligere hjem er lavet om til et museum. Derudover er kunstmuseet Städel et af Europas bedste. Her findes værker af mange store kunstnere, og deriblandt hænger et berømt potræt af Goethe på museet. Palmengarten er en smuk botanisk have, og det er en af de største. Her kan du se smukke planter og blomster, og det haven er mest kendt for er væksthusene, som gemmer på flere kæmpestore palmer. Haven ligger ikke langt fra Frankfurts finanscentrum, som også bør ses. Her findes nogle af Tysklands største og vigtigste banker, hvoraf de fleste er skyskrabere.

I dag
30°C / 16°C
Tirsdag
32°C / 17°C
Onsdag
34°C / 19°C
Torsdag
35°C / 19°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til Frankfurt med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Frankfurt billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!