Fly Firenze

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund
Firenze
fra 1.053 DKK*
Se tilbud

Billige flybilletter til Firenze (FLR) Lufthansa

Bestil din næste ferie eller dit næste weekendophold hos Lufthansa og udnyt vores lave priser på fly. Flyv til Toscanas hovedstad, Firenze (FLR), som faktisk betyder blomstrende, hvilket er en rigtig god beskrivelse af byen. Byen blomstrer mere og mere op for hver dag, der går. Firenze har meget at byde på. Der er et hav af museer og det historiske centrum af byen er værd at tage et kig på. Med Lufthansas tilbud kan du få en masse nye og smukke indtryk af den flotte, italienske by. Bestil din rejse hos Lufthansa i dag. Det er nemt og det er billigt.

I dag
27°C / 20°C
Torsdag
31°C / 21°C
Fredag
32°C / 17°C
Lørdag
32°C / 20°C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 902 DKK*
Rom

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 903 DKK*
Nice

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 904 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Firenze med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Firenze billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!