Fly Dubai

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Dubai
fra 3.174 DKK*
Se tilbud

Flyv billigt til Dubai (DXB) med Lufthansa

Dubai (DXB) er den mest voksende by i hele verden. Byen er blandt andet hjemsted for verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der har hele 124 etager. Drømmer du om at opleve denne konstant voksende by i Mellemøsten, så grib chancen nu. Hos Lufthansa tilbyder vi lave priser på fly. Kulturen i Dubai er meget interessant og yderst spændende og det samme er Al Fahidi Fort og Dubai Museem for blot at nævne få. Der er også rig mulighed for shopping i Dubais mange åbne markeder og shoppingcentre. Flyveturen er lang, men Lufthansa sikrer dig en behagelig rejse til Mellemøsten.

I dag
33°C / 28°C
Tirsdag
33°C / 28°C
Onsdag
33°C / 28°C
Torsdag
36°C / 29°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Dubai med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Dubai billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!