Fly Bukarest

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Bukarest
fra 1.363 DKK*
Se tilbud

Billig rejse til Bukarest (BUH) findes hos Lufthansa

Fly til Bukarest (BUH)! Lufthansa har destinationer i hele verden og Rumænien er ikke nogen undtagelse. Besøg Rumæniens hovedstad Bukarest, som er kendt for at være industriel og kommerciel. Efter 2. verdenskrig fik Bukarest tilnavnet Lille Paris, hvilket er et navn, byen på flere måder lever op til med sine mange smukker og interessante attraktioner. Lufthansa giver dig en fantastisk chance for at besøge denne spændende by og påbegynde din rejse med en tryg og behagelig flyvetur, der kun gør rejsen endnu bedre.

I dag
C / -4°C
Fredag
C / -2°C
Lørdag
C / -1°C
Søndag
C / C

Udforsk Østeuropa

Prag

fra Copenhagen

Round-trip

Economy Class

fra 1.036 DKK*
Budapest

fra Copenhagen

Round-trip

Economy Class

fra 1.089 DKK*
Warszawa

fra Copenhagen

Round-trip

Economy Class

fra 1.136 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Bukarest med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Bukarest billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!