Fly Buenos Aires

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Buenos Aires
fra 6.338 DKK*
Se tilbud

Fly til Buenos Aires (BUE) fra Lufthansa

Tangoens hjemby, Buenos Aires (BUE), som i øvrigt betyder god luft på spansk, kan du besøge med billige flybilletter fra Lufthansa. Buenos Aires er også kendt for Teatro Colón, som anses for at være et af de fem bedste koncertsteder i hele verden. Symfoniorkestrer, museer og sågar en zoologisk have er flere af de spændende attraktioner, Buenos Aires har at byde på. Du bliver ikke skuffet, hvis du flyver med Lufthansa til Buenos Aires. Udnyt vores billige priser, bestil din flybillet hos os nu og lad os give dig muligheden for en fantastisk start på ferien.

I dag
37°C / 28°C
Onsdag
29°C / 22°C
Torsdag
25°C / 18°C
Fredag
27°C / 18°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Buenos Aires med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Buenos Aires billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!