Fly Boston

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Boston
fra 2.761 DKK*
Se tilbud

Fly til Boston (BOS) - Kryds Atlanten med Lufthansa

I New England ligger delstaten Massachusetts, som har hovedstaden Boston (BOS). Boston kan du flyve til opleve med Lufthansa. Hos os kan du bestille flybilletter til meget billige priser. Udnyt vores fantastiske og uimodståelige tilbud og tag ud og oplev verden. Boston er blandt andet kendt for Harvard University Boston, som blot er en af de mange universiteter, der ligger i Boston. Oplev Boston og de mange fascinerende ting, Boston har at byde på. Book din rejse hos Lufthansa med det samme og lad oplevelserne melde deres ankomst.

I dag
14°C / C
Mandag
16°C / C
Tirsdag
18°C / C
Onsdag
11°C / 10°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Boston med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Boston billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!