Fly Bologna

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Bologna
fra 1.155 DKK*
Se tilbud

Fly til Bologna (BLQ) med Lufthansa - Book online

Flyv fra Danmark til Bologna (BLQ) billigt med Lufthansa. Bestil en weekend eller en ferie online på vores hjemmeside. Det er nemt og vi garanterer dig en forrygende start på rejsen. Bologna har sin beliggenhed i det nordlige Italien. Du kan slentre gennem den gamle del af byen, besøge det ældste universitet i den vestlige verden og ellers bare nyde det i sandhed levende kollegium i byen. Gå ikke glip af muligheden for at flyve så billigt til så smuk en by. Bestil din rejse hos Lufthansa nu og vi garanterer dig en behagelig flyvning.

I dag
C / C
Torsdag
C / C
Fredag
C / C
Lørdag
C / C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy Class

fra 946 DKK*
Palma de Mallorca

fra Copenhagen

Round-trip

Economy Class

fra 989 DKK*
Barcelona

fra Copenhagen

Round-trip

Economy Class

fra 1.043 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Bologna med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Bologna billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!