Fly Beirut

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund
Beirut
fra 2.288 DKK*
Se tilbud

Oplev Mellemøstens perle: Bestil fly til Beirut nu

Libanons hovedstad Beirut er en af de ældste byer i verden. Her lever kristne og muslimer side om side, hvilket har sat sit præg på byen. Her er mange smukke kirker og moskeer. Beirut er kendt som Mellemøstens Paris og er en af de mest besøgte byer i Mellemøsten.

Museer og moskeer

Den gamle by gemmer på mange seværdigheder. Blandet andet Beirut Nationalmuseeum, som gemmer på mange af Mellemøstens kulturskatte. Museet bør ses, hvis man ønsker at lære kulturen i Mellemøsten bedre at kende. Her findes alt lige fra smukke, gamle smykker, til imponerende skulpturer, hvor nogle er helt tilbage fra romertiden. Derudover bør du besøge Mohammed Al-Amin Moskeen, som er et af byens vartegn. Moskeen er åben for besøgende og er utrolig smuk, både indvendigt og udvendigt. Derudover bør du opleve de travle markeder og de såkaldte Souks, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer. Her er alt lige fra dyre mærkevarebutikker til butikker i prisklasser, hvor alle kan være med.

Det libanesiske køkken og en af verdens ældste beboede byer

Maden i Beirut er udsøgt. Det libanesiske køkken er en attraktion i sig selv. Her får man ofte en tallerken med mange små forskellige retter serveret, mezze, som er en slas libanesisk tapas. De imponerende Pigeon Rocks kan du se ved at gå en tur langs vandet, og de er særligt smukke ved solnedgang. Fra Beirut kan du også let besøge Bablys, som ligger lidt væk fra hovedstaden. Det er en af de ældste beboede byer i verden, og her kan man se ruinerne af den gamle by. Byen er desuden optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Her finder du desuden en pragtfuld strand, hvor du kan slappe af, når de hæsblæsende storbyer bliver for meget, og du vil slappe af.

I dag
21°C / 15°C
Torsdag
22°C / 14°C
Fredag
30°C / 19°C
Lørdag
22°C / 17°C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Beirut med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Beirut billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!