Fly Beijing

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Beijing
fra 3.810 DKK*
Se tilbud

Fly til Beijing (BJS) - bedst med Lufthansa

Lufthansa flyver dig til Beijing (BJS), Kina for næsten ingen penge. I Beijing kan du opleve en af verdens mest berømte byer og destinationer. Du kan udforske storbyen og dens moderne fremskridt, der siges at have kontrast til historien om Himlens Tempel. Sommerpaladset, Den Forbudte By og Lama-templet er også attraktioner, der er obligatoriske, når du er turist i Beijing. Byen er yderst eftertragtet for dens muligheder for at gå på eventyr, for dens spænding og og dens anderledes kultur. Oplev alt dette og mere til med Lufthansa. Book nu og oplev det bedste for mindre penge.

I dag
11°C / C
Onsdag
13°C / C
Torsdag
17°C / C
Fredag
18°C / C


Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til Beijing med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Beijing billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!