Fly Barcelona

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen
Barcelona
fra 1.033 DKK*
Se tilbud

Billig flybillet til Barcelona (BCN) med Lufthansa

Flyv til Barcelona (BCN) med Lufthansa og nyd godt af vores lave priser. Gå på oplevelse i den catalonske by, der sjældent sover. Der er både mulighed for solbadning på stranden, shopping på Las Ramblas, spadseretur på strandpromenaden eller en fodboldkamp på Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane. Den fantastiske arkitektur, som byen stråler af, er præget af modernismen kombineret med gotisk. Der er ikke det, Barcelona ikke har og byen overrasker altid. Bestil din rejse i dag og gør dig klar til en fantastisk rejse, som allerede begynder, når du træder ind af et af Lufthansas fly.

I dag
22°C / 15°C
Mandag
21°C / 15°C
Tirsdag
20°C / 15°C
Onsdag
22°C / 14°C

Udforsk Sydeuropa

Madrid

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 939 DKK*
Palma de Mallorca

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 1.001 DKK*
Nice

fra Copenhagen

Round-trip

Economy

fra 1.061 DKK*

Flere flybilletter til

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Barcelona med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Barcelona billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!