Самолетни Билети София

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Вижте офертите ни

Cамолетни билети София (SOF) - възползвайте се от ниските тарифи

Възползвайте се от изгодните cамолетни билети София (SOF) Луфтханза и посетете столицата на България, град с хилядолетна история и млад дух. София е най-големият град в България, център на политическия, икономическия и културен живот на страната и напълно оправдава своя девиз: "Расте, но не старее". Градът предлага за всекиго по нещо: кипящ нощен живот, многобройни паркове и планина в непосредствена близост, както и много културни забележителности и прояви: Боянската църква със стенописи от 13 в., Националния исторически музей, многобройни изложби и представления. Закупете билет от Луфтханза още днес и се възползвайте от ниските цени.

Днес
C / C
Вторник
C / C
Cряда
C / C
Четвъртък
C / C

Разгледайте Южна Европа

Милано

от София

Round-trip

Economy Class

от 273 BGN*
Рим

от София

Round-trip

Economy Class

от 274 BGN*
Барселона

от София

Round-trip

Economy Class

от 274 BGN*

Още полети до

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Онлайн услуга на Lufthansa

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.

Резервирайте полет до София с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.