Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ταξίδι σας

Ετοιμαστείτε για το ταξίδι με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το check-in, στο αεροδρόμιο, τα lounge και τους ταξιδιωτικούς προορισμούς, καθώς και πρακτικές συμβουλές και υπηρεσίες.

Πληροφορίες για το check-in

Όταν συνδέεστε online ή χρησιμοποιείτε το κινητό σας, είτε το προηγούμενο βράδυ είτε αυτόματα, μπορείτε να μάθετε σχετικά με τις υπηρεσίες check-in ή το απευθείας ηλεκτρονικό check-in.

Στο αεροδρόμιο

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες και τις προσφορές, τις επιλογές άφιξης και τις διαδικασίες στους κόμβους, καθώς και άλλα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού της Lufthansa σε όλο τον κόσμο.

Μια επιχειρηματίας διαβάζει ένα εξειδικευμένο βιβλίο σε lounge

Lounge

Δείτε μια επισκόπηση των Lufthansa Lounge, των ωρών λειτουργίας τους και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Προϋποθέσεις εισόδου

Ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικοί όροι και προϋποθέσεις ανάλογα με τον προορισμό. Λάβετε πληροφορίες εγκαίρως για γρήγορη, άνετη είσοδο στις χώρες που περιλαμβάνονται στο δρομολόγιό σας.

Επισκόπηση σχεδιασμού ταξιδιού

Πρακτικές συμβουλές και υπηρεσίες για να ετοιμαστείτε για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι, από την κράτηση μέχρι την άφιξη στον προορισμό σας.

Από και προς το αεροδρόμιο

Απολαύστε μια άψογη ταξιδιωτική εμπειρία από τον προγραμματισμό μέχρι την άφιξη στον προορισμό σας και την επιστροφή, με τις υπηρεσίες του Lufthansa Express και τις συνεργαζόμενες εταιρείες.