Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht München Amsterdam

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Amsterdam

Goedkope vliegtickets voor een vlucht van München naar Amsterdam (MUC - AMS)

Boek vlucht München Amsterdam (MUC - AMS) met Lufthansa! Vlieg vanaf of naar Amsterdam, de grootste stad van Nederland. De karakteristieke grachtengordel en de kleine, smalle stegen met indrukwekkende herenhuizen zorgen ervoor dat Amsterdam een van de charmantste steden van Europa is. Ontdek deze stad op geheel eigen wijze: te voet, met de fiets of per boot. In Amsterdam valt genoeg te zien; van het paleis op de Dam tot het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis. Geniet van een kop koffie in een cafeetje op het Leidseplein of aan de Herengracht.Boek uw vlucht van München naar Amsterdam en profiteer van de voordelige tarieven van Lufthansa.

Weer in Amsterdam

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Amsterdam, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Amsterdam met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Amsterdam goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.