Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Düsseldorf Zürich

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Zürich

Goedkope vliegtickets voor een vlucht Düsseldorf Zürich (DUS - ZRH) - Vliegtickets Zürich

Vlieg van Düsseldorf naar Zürich en ontdek de verrassing van de Alpen. Het het economische hart van Zwitserland heeft veel meer te bieden dan een goedbewaard bankgeheim. Meerdere keren is de stad verkozen tot een van de beste steden om te leven. De inwoners van Zürich genieten volop van hun stad vanwege vanwege haar ligging vlak bij de bergen, het culturele aanbod en aangenaam klimaat. Voor ieder die eens een andere bestemming wil, is Zürich een parel die zeker ontdekt verdiend te worden. Boek nu uw vlucht Düsseldorf Zürich (DUS - ZRH) en profiteer van voordelige aanbiedingen. Behalve een vlucht naar Zürich kunt u met vluchten plaatsen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotisch oord of profiteer van onze lage tarieven en verblijf een weekend in een spannende stad. Voor een actieve vakantie in de bergen of ontspanning aan het strand.

Weer in Zürich

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Zürich, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Zürich met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Zürich goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.