• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Düsseldorf München

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over München

Goedkope vliegtickets Düsseldorf München (DUS - MUC) - Stedentrip München

Boek vliegtickets Düsseldorf München (DUS - MUC), vlieg naar München en ontdek een van de parels van Duitsland. Met haar talloze musea, parken en cafés is München een bruisende stad, ideaal voor een weekendje weg. De zuidelijke sferen en het flamboyante leven heeft München de bijnaam 'noordelijkste stad van Italië' gegeven. Zo gauw de zon schijnt, vullen zich de talloze terrassen en parken – het grootste is de Englischer Garten. De skyline van München wordt gevormd door de torens van zowel de Frauenkirche als de Olympiatoren, op het architectonisch boeiende terrein van de Zomerspelen van 1972. Vanaf het platvorm op 190 meter hoogte heeft u een prachtig uitzicht, bij helder weer tot aan de Alpen. Gemoedelijk gaat het eraan toe in de vele biertuinen. En wie van bier en feesten houdt, mag het wereldwijd bekende Oktoberfest niet missen! Profiteer van de aantrekkelijke Lufthansa-tarieven en boek nu uw vlucht van Düsseldorf naar München.

Weer in München

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  11°C
  /
  2°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  18°C
  /
  7°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  16°C
  /
  9°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  13°C
  /
  7°C

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar München, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar München met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar München goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.