Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Düsseldorf Barcelona

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Barcelona

Goedkope vliegtickets voor een vlucht van Düsseldorf naar Barcelona (DUS - BCN) - Stedentrip Barcelona

Boek uw vlucht Düsseldorf Barcelona (DUS - BCN) en vlieg vanaf Düsseldorf naar Barcelona: de bruisende stad van de Ramblas, Gaudi en la Sagrada Familia. Laat u in deze stad onderdompelen in de Catalaanse atmosfeer. Flaneer op de boulevards of winkel in de vele straatjes van de stad, geniet van tapas en goede wijn op het terras. Niet te missen in de Catalaanse hoofdstad zijn het 'vijfsterren'-voetbalstadion Camp Nou en de Sagrada Família. De sinds 1882 in aanbouw zijnde basiliek is niet het enige werk van kunstenaar Gaudí in Barcelona. De moeite waard zijn ook Casa Batlló en het Park Güell. Shopping-liefhebbers begeven zich richting La Rambla, de grote winkelpromenade, waar ook veel straatartiesten hun kunsten vertonen. Maar misschien wel het aantrekkelijkst is het strand, dat midden in de stad ligt. Barcelona biedt voor ieder wat wils, jong en oud. Barcelona is een klassieker voor een weekend weg. Pak uw koffer en laat u verleiden door deze Spaanse dame! Boek nu uw stedentrip Barcelonaa en profiteer van voordelige aanbiedingen.

Weer in Barcelona

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Barcelona, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Barcelona met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Barcelona goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.