• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Amsterdam Tokio

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa

van 496 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Tokio

Goedkope vliegtickets voor een vlucht Amsterdam Tokio (AMS - TYO)

Boek uw vlucht Amsterdam Tokio (AMS - TYO) en vlieg vanaf Amsterdam naar Tokio, een stad waar u ogen en oren te kort komt: wolkenkrabbers, neonreclames, grote winkelcentra en ontelbare bars. Altijd in beweging! Tokio is een stad met vele gezichten; van hypermodern tot traditioneel. De tempels, keizerlijke paleizen en theehuizen zijn rustpunten in deze snelle stad. Ontdek de laatste technologische snufjes in een elektronicazaak of geniet van culinaire Japanse hoogtepunten, zoals sushi. Bezoek de vismarkt Tsukiji, maak een boottocht over de rivier Sumida of zing de laatste hits mee in de karaokebar. Leer Tokio kennen en boek voordelig uw vlucht van Amsterdam naar Tokio (AMS - TYO).

Weer in Tokio

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  21°C
  /
  14°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  17°C
  /
  13°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  20°C
  /
  13°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  17°C
  /
  12°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Tokio, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Tokio met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Tokio goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.