• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Amsterdam Qingdao

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Qingdao

Goedkope vlucht Amsterdam Qingdao (AMS - TAO)

Geniet van onze voordelige tarieven van Amsterdam naar Qingdao (AMS - TAO). Qinqdao is een grote havenstad in het oosten van China en draagt de titel 'meest leefbare stad van China'. Geniet van de prachtige uitzichten op de Gele Zee en de deels Duits, deels Chinees geïnspireerde architectuur in de stad. Proef de specialiteiten uit de keuken van Qingdao, waar vis en zeevruchten de toon voeren. Wandel langs de boulevards met haar parken, stranden en beelden. Boek vandaag uw vlucht van Amsterdam naar Qingdao met Lufthansa en betaal de laagste tarieven.

Weer in Qingdao

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  22°C
  /
  18°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  26°C
  /
  18°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  24°C
  /
  17°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  21°C
  /
  17°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Qingdao, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Qingdao met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Qingdao goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.