Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Amsterdam München

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over München

Vliegtickets Amsterdam München (AMS - MUC) - Boek nu!

Boek uw vlucht Amsterdam München (AMS - MUC). Vlieg van Amsterdam naar München en ontdek een van de parels van Duitsland. Met haar talloze musea, parken en cafes is München een bruisende stad, ideaal voor een weekendje weg. De zuidelijke sferen en het flamboyante leven heeft München de bijnaam 'noordelijkste stad van Italie' gegeven. U kunt heerlijk winkelen in de chique Maximilianstrasse of genieten van een drankje in een van de vele Biergartens. Het hoogtepunt van het jaar is uiteraard het wereldberoemde Oktoberfest. Boek stedentrip München bij Lufthansa.

Weer in München

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar München, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg van Amsterdam naar München, de 'noordelijkste stad van Italie' en parel van Duitsland

Vlieg met Lufthansa naar München. Deze schitterende stad in zuid Duitsland staat voornamelijk bekend voor zijn biergartens, klederdracht en beroemd Oktoberfest. Maar München heeft veel meer te bieden dan dat alleen. München heeft schitterende musea zoals de Pinakotheken en het Lenbachhaus, maar ook veel culturele activiteiten zoals opera, festivals en talloze sportevenementen. Bezoek Marienplatz in het hart van de stad en slenter over de Viktualienmarkt. Ga shoppen in de Maximilianstrasse of in een van de vele boetiekjes die u overal in de stad vindt. Bezoek BMW welt of ga naar een wedstrijd van FC Bayern München. Het is een stad met vele gezichten van traditioneel Beiers tot modern eigentijds. München heeft voor ieder wat wils. Maak gebruik van voordelige vluchten naar München niet alleen om de stad te bezoeken maar ook om het schitterende beierse land van bergen en meren te ontdekken. Boek nu uw vlucht van Amsterdam naar München met Lufthansa.