• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Amsterdam Hamburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa

van 143 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Hamburg

Goedkope vliegtickets voor een vlucht Amsterdam Hamburg (AMS - HAM) - Stedentrip Hamburg

Boek uw vliegtickets Amsterdam Hamburg (AMS - HAM) en vlieg van Amsterdam naar Hamburg, Duitslands grootste havenstad! Hamburg is een echte metropool die dag en nacht bruist. Niet alleen in de haven gaat het 24 uur door, maar ook het uitgaansleven van de stad. Hamburg is vanwege de vele winkels voor shopaholics the place to be! Een aanrader is een rondvaart over de Elbe of Alsterte, die kenmerken Hamburg als hanzestad. De Hamburger Kunsthalle en andere bezienswaardigeheden maken Hamburg tot een ideale bestemming voor een stedentrip. Boek nu uw vlucht van Amsterdam naar Hamburg met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen.

Weer in Hamburg

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  11°C
  /
  1°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  13°C
  /
  9°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  13°C
  /
  9°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  13°C
  /
  8°C

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Hamburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Hamburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Hamburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.