Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Amsterdam Dubai

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Dubai

Goedkope vliegtickets voor een vlucht van Amsterdam naar Dubai (AMS - DXB) - Stedentrip Dubai

Boek uw vlucht Amsterdam Dubai (AMS - DXB) met Lufthansa! Vlieg van Amsterdam naar de bekendste stad van de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai. Dubai is een perfecte bestemming voor een lang weekend weg of een shoppingtrip. Dubai is een stad van tegenstellingen: van traditionele Arabische markten tot hypermoderne architectuur. Bekende gebouwen zoals de Burj al-Arab of de Jumeirah-moskee zullen u versteld doen staan. Bewonder het Palmeiland en duik in een oase van cultuur en luxe. In het museumdorp in de Al-Shindagha wijk kunnen bezoekers de tradities, de geschiedenis en de cultuur van de stad beleven. In Dubai, kunt u actief ontspannen met bijvoorbeeld een ballonvaart, een helikoptervlucht, een rondvlucht met een watervliegtuig of een rondvaart in een speedboot. Boek uw vlucht van Amsterdam naar Dubai met Lufthansa en profiteer van onze voordelige tarieven!

Weer in Dubai

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Dubai, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Dubai met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Dubai goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.