• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Amsterdam Buenos Aires

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa

van 647 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Buenos Aires

Goedkope vliegtickets voor een vlucht van Amsterdam naar Buenos Aires (AMS - BUE)

Vlieg van Amsterdam naar Buenos Aires, een van de drukste metropolen van Latijns-Amerika. Deze stad heeft een unieke sfeer vanwege de Europese en Latino invloeden. Buenos Aires is betoverend vanwege haar feestelijke en gastvrije sfeer, grote boulevards, typische wijken en uiteraard de tango! Deze typische passievolle dans geeft de stad karakter en een zinderend uitgaansleven. Buenos Aires is een stad die u gezien, maar vooral beleefd moet hebben. Vlieg naar deze parel van het Zuidelijk Amerika en boek snel uw voordelige vliegticket naar Buenos Aires bij Lufthansa!

Weer in Buenos Aires

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  19°C
  /
  9°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  22°C
  /
  12°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  23°C
  /
  14°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  21°C
  /
  14°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Buenos Aires, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Buenos Aires met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Buenos Aires goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.