• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Amsterdam Bangalore

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Bangalore

Goedkope vliegtickets voor een vlucht van Amsterdam naar Bangalore (AMS - BLR)

Boek uw vlucht Amsterdam Bangalore (AMS - BLR) en vlieg Amsterdam naar Bangalore. Deze snelgroeiende stad in het zuiden van India heeft de bijnaam 'Indian Silicon Valley.' Het biedt daarom voor zakenreizigers en toeristen goede gelegenheden om te overnachten en te eten. Bangalore bezit veel interessante bezienswaardigheden. Een van de oudste musea van India, het Government Museum, staat in Bangalore. Vanwege haar vele parken en botanische tuinen staat Bangalore ook als 'Garden City' bekend. Ontdek deze parel van India en boek nu zeer voordelig uw vlucht naar Bangalore met Lufthansa!

Weer in Bangalore

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  32°C
  /
  22°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  32°C
  /
  20°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  33°C
  /
  21°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  32°C
  /
  21°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bangalore, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Bangalore met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bangalore goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.