Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg USA

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Flyg till USA

Även om du inte planerar en resa till USA, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Information om USA

Flyg USA - resa från Sverige till Amerika

Billiga flyg USA Njut av våra konkurrenskraftiga priser på flyg till USA. Letar du efter en weekendresa, en rundtur eller en resupplevelse man aldrig kommer att glömma? Amerika har massor att erbjuda och Lufthansa tar dig dit! Låt dig frestas av en weekendresa till New York med shopping, promenader i Central Park och utsikt från den berömda Empire State Building. Ta med familjen till Florida och besök Disney World med Musse Pigg och Kalle Anka - aktiviteter barnen kommer att minnas länge. Med vänner, familj eller partner, San Francisco, Miami, Washington och Boston har otaliga utbud av attraktioner för alla smaker. Boka en flygresa till en av USAs städer idag och utnyttja våra prisvärda biljetter.

Upptäck det storslagna USA.

USA har otaliga sevärdheter. Flyg till Dallas och besök Museum of Art eller upplev Dallas Cowboys live. Eller res till Philadephia, USAs födelseplats och besök Independence Hall. Gå på en av stadens många fina restauranger. Eller varför inte flyga till Denver, guldgrävarstaden som nu är ett kulturellt centrum. Modern konst hittar du på Museum of Contemporary Art. Åk en tur på Mount Evans Scenic Byway och njut av de fantastiska vyerna. Med Lufthansa flyger du snabbt och prisvärt till USA.