• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Tel Aviv

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 2,578 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Tel Aviv

Flyg Tel Aviv, Israel - boka billiga flyg och flyg till Tel Aviv (TLV)

Njut av våra prisvärda flyg Tel Aviv (TLV), Israel. Låt Lufthansa ta dig till Israels handels-, finans- och kulturcentrum, Tel Aviv. Staden har massor av stora shoppingcenter med eleganta och dyra butiker, stora lyxhotell, museer, kaféer och restauranger. Dessutom finner du en vacker strandpromenad, en marina med lustyachter, Diamantbörsen och den kända Carmelmarknaden. I varje gathörn har du möjlighet att smaka på den israeliska nationalsnacken falafel som består av ett pitabröd fyllt med sallad och friterade kulor gjorda av mixade kikärtor och kryddor. Tel Aviv bjuder inte minst på en sorglös atmosfär och ett omfattande nattliv, utan appellerar även till den moderna turisten på jakt efter storstadens puls och stämning. Boka en resa till Tel Aviv (TLV) idag och ta fördel av våra billiga biljetter. Förutom resor till Tel Aviv erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Tel Aviv

 • Väder I dag
  I dag
  26°C
  /
  19°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  27°C
  /
  19°C
 • Onsdag
  Väder Onsdag
  28°C
  /
  19°C
 • Torsdag
  Väder Torsdag
  29°C
  /
  19°C

Fler internationella flygningar

Även om du inte planerar en resa till Tel Aviv, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Tel Aviv med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Tel Aviv billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.