• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Stockholm

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

Flygningar över hela världen

Information om Stockholm

Flyg Stockholm, Sverige - beställ billiga biljetter

Flyg Stockholm (STO), Sverige. Boka din semester- eller helgresa med Lufthansa till Stockholm. Promenera i Gamla stan med dess smala kullerstensgator, små kaféer, konstgallerior och butiker. Upplev Stockholms många grönområden och inte minst vattnet. Närheten till Stockholms skärgård gör att du lätt kan ta dig ut på en idyllisk ö och uppleva svensk skärgård på sitt bästa. Besök Stockholms många muséer eller koppla av på ett kafé på Söder. Missa inte våra erbjudanden på resor till Stockholm. Boka nu och njut av en trevlig resa till Stockholm med Lufthansa. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Stockholm

 • Väder I dag
  I dag
  5°C
  /
  1°C
 • Torsdag
  Väder Torsdag
  7°C
  /
  2°C
 • Fredag
  Väder Fredag
  8°C
  /
  3°C
 • Lørdag
  Väder Lørdag
  7°C
  /
  1°C

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Stockholm, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Flyg till Stockholm som är nordens Venedig.

Stockholm är en fantastiskt vacker stad bygd på fjorton öar. Det kungliga slottet med vaktparaden är något du måste se. På Vasamuseet finns skeppet Vasa, det enda bevarade skeppet från 1600-talet. Besök Skansen, ett imponerande friluftsmuseum med gamla svenska gårdar och hus. Barnen älskar Gröna Lund Tivoli med sina roliga attraktioner. Förutom i Gamla Stan kan du shoppa i Norrmalm, Östermalm och Södermalm. Ät på en uteservering och njut av de ljusa sommarnätterna. Lufthansa flyger dit billigt.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.